Våre

tjenester.

-

Møbleringsplan med forslag til konkrete møbler

Moon Interiør kan bidra med møbleringsplan som innholder forslag til konkrete møbler og produkter. Dette presenteres normalt med moodboards/plansjer/romskjema, men kan også være mer samarbeids-aktig, med fremlagte forslag og diskusjon med oppdragsgivere rundt valgene. 
les mer

Interiørdesign

Interiørdesign handler om å forme de fysiske omgivelsene, utarbeide gode planløsninger, optimalisere et gitt areal, og skape løsninger og uttrykk som oppfyller dine drømmer. Moon Interiør brenner for interiørdesign og det å finne de riktige fargene, materialene, innredning og belysning som er i tråd med din stil og dine ønsker eller behov. Vi utarbeider planløsninger og 3D-visualisering av disse, og bistår i valg av fargepalett, materialer, belysning og møblering. Dersom du ønsker spesialtilpassede møbler eller løsninger, hjelper vi med design og tegning av gitt løsning, og vi har et bredt nettverk av leverandører som kan bistå i produksjon av løsningen.
les mer

Farge - og materialvalg

Moon Interiør hjelper med valg av farger og materialer til alle overflater. Vi innhenter materialprøver for å sikre et godt resultat og det uttrykket dere ønsker. Farger og materialvalg er en viktig del av innredningen, og det bidrar til å skape en harmoni og totalitet, enten det er i hjemmet, på kontoret eller på hytta.
les mer

prosjektstyring

Dersom du skal renovere eller bygge et større prosjekt kan vi ta ansvar for hele eller deler av prosessen, fra rådgivning til design eller prosjektledelse. Moon Interiør kan fungere som et bindeledd mellom deg og håndverkere, og dette kan spare deg for mye tid knyttet til oppfølging. Det er viktig å være til stede under et bygge- eller renoveringsprosjekt for å gjøre løpende avklaringer, kvalitetssikre leveranser, og følge opp håndverkere. Vi avklarer dine behov og blir enige i forkant om hvilken rolle vi kan ha, og hvor mye oppfølging som kreves i nettopp ditt prosjekt.
les mer

Diskusjonspartner / rådgivning

Moon Interiør tilbyr sparring og rådgivning på timespris. Ofte har man en idé eller et klart ønske om hvordan man ønsker at det skal se ut hjemme, på hytta eller på kontoret, men man trenger litt veiledning for å komme dit. Vi kan være en sparringspartner, kvalitetssikre tiltenkte løsninger, og komme med råd og forslag til hvor dere kan finne produktene dere ønsker.
les mer

Plantegninger, møbleringsplaner og 3D-visualisering

En god planløsning er nøkkelen til et velfungerende hjem, kontor eller hytte. Moon Interiør utarbeider tekniske tegninger som plantegninger, møbleringsplaner, snitt-tegninger og 3D-visualiseringer. Dette hjelper deg til å se hvordan en tenkt romløsning vil se ut og hva man får plass til av møbler, innredning og øvrig interiør. Ved å visualisere et prosjekt eller et rom i 3D får du et godt bilde av form, farge og materialvalg og det er lettere å se hva som fungerer, før man tar de endelige avgjørelsene.
les mer

Belysningsplan

Riktig belysning er viktig for å skape trivsel og en god romfølelse. Lyssettingen er vesentlig for å få nok lys der det trengs, skape den riktige stemningen og fremheve ønskede detaljer i interiøret. Belysningsplanen sørger for at disse hensynene tas og det kan være hensiktsmessig å utarbeide belysningsplanen tidlig i prosessen, slik at man sørger for å få tilstrekkelig med lyspunkter og kan skjule ledninger i tak eller vegger hvis ønskelig. Vi hjelper deg med å utarbeide en belysningsplan som skaper funksjonelle og vakre lyssettinger i hjemmet, på hytta eller på kontoret.
les mer

Plassbygde møbler

Moon Interiør tegner møbler og løsninger som er funksjonelle, fleksible og spesialtilpasset deres ønsker og behov. Vi følger opp gjennom hele prosessen, fra innhenting av tilbud hos møbelsnekker, skissering, produksjon og montering hos dere.
les mer

Dekor og styling

Dersom du ønsker en make-over, eller skal selge bolig eller lokale kan vi bistå med forslag til dekor og styling. Riktig styling og dekor kan gjøre mye for uttrykket i et rom. Små grep kan gjøre en stor forskjell og gi følelsen av fornyelse uten at det behøver å koste mye verken i form av tid eller penger. Detaljene og dekor er viktig i et prosjekt og gjerne det som skaper prikken over i´en. Vi kan bistå for å skape det uttrykket, og stemningen du ønsker.

les mer

Gardiner, søm og solskjerming

Valg av gardiner har mye å si for romfølelsen og er en viktig og funksjonell del av innredningen. Det kan være vanskelig å vite hvilke tekstiler og type gardiner som vil passe best til det øvrige interiøret og som vil være mest funksjonelt med tanke på solskjerming. Skal det være gardiner, liftgardiner, plisségardiner eller persienner? Hvilken tekstil vil være mest funksjonell og gi det ønskede estetiske uttrykket? Hvordan skal de monteres for å gi best romfølelse? Er det spesielle hensyn som burde tas, eksempelvis lysrefleksjon eller sikre nok lys. Vi har lang erfaring med tekstiler og gardiner, og hjelper gjerne med valg og søm av gardiner. Vi hjelper også med søm av øvrige tekstiler, som puter, sengetepper, sengeskjørt og sengegavler.
les mer