Klikk på oppslagene for mer detaljer!

 

”Moon interiørdesign har fargesatt samtlige rom i vår visningshytte/kontorbygg på Rudshøgda. Vi er veldig fornøyd med det vakre resultatet og den merverdi dette har skapt for vårt bygg. Fargene består av spesialblandet beis, samt standardfarger. Det er harmonisk sammensatte valører, og det er blitt en fin helhet gjennom hele bygget. Ved hjelp av Moon interiørdesign har vi fått vist alle våre kvaliteter og produkter på en svært tilfredsstillende måte”.
- ESTEN KJØLVANG, ØSTLAFT AS.

 

”Jeg fikk god hjelp av deg i fjor høst med et innredningsforslag til stuen min i Stockholmsgata - og soverommet året før. Jeg har vært veldig fornøyd med resultatet :-) ”
KRISTINE H."Takk for flotte innspill og nyttig samarbeidspartner før og underveis i oppussing av stue, kjøkken og gang. Fine møbelforslag og harmonisk helhet, akkurat slik vi liker det! Nyttig å ha en å diskutere med/få hjelp av til deler av jobben, uten at det omfatter hele prosjektet.”
- MONA CHRISTENSEN, BÆRUM”…Her får hun støtte av Lisbeth Bjerch i Moon Interiørdesign.
- Det er nok mer vanlig enn før å bruke slike tjenester, folk er blitt mer
opptatt av dette. Tidligere var det slik at det man ikke ville ha hjemme, det
satte man på hytta. Sånn er det ikke lenger, sier Bjerch.”
UTDRAG AV REPORTASJE I KAPITAL NR 5, 14. MARS 2008. ”DESIGNHJELP TIL HYTTEFOLKET”“Moon interiørdesign har stått for totalinnredning av vår hytte i Hallingdal. Samarbeidet varte over flere uker, og vi er overveldet over resultatet! Moon jobber profesjonelt og effektivt, særlig fornøyde er vi med fargevalget og de spesialtegnede løsningene. Hytta står til drømmen vår!” 
WIBEKE INGWARDO OG NICOLAI RASCH”Vi hadde et gammelt nedslitt kjøkken hvor Lisbeth fikk nesten frie tøyler.
Nå har vi nytt kjøkken med sjel der funksjonalitet og design går hånd i hånd.
Vi er svært fornøyde!”
ELI-ANN NERHAGEN OG EGIL ØVRELID, GRÜNERLØKKA